1 decembrie 2021, ziua în care va avea loc o lovitură de stat în Ucraina, afirmă preşedintele Zelenski!

Distribuiți acest articol!

S-a auzit şi despre preşedinţi sau dictatori în funcţie care, anunţând o intenţie de lovitură de stat, prezentau probe mai mult sau mai puţin credibile şi, fie în prealabil, fie imediat după anunţul respectiv, ordonau execuţii în masă, cât mai publice, pentru a servi drept lecţie. Sunt nenumărate şi loviturile de stat, de regulă violente, care instalează o nouă putere, în Africa pe modelul standard al ivirii meteorice a noului om forte, de regulă fost gradat în trupele speciale sau în garda prezidenţială. În alte părţi ale lumii, după alte modele standard.

N-am auzit niciodată ca un preşedinte în funcţie, ţară care doreşte să fie admisă cât mai curând în NATO, să organizeze o conferinţă de presă în care să anunţa că, foarte curând, pe 1-2 de decembrie, adică săptămâna viitoare, va avea loc o lovitură de stat care să-l înlăture de la putere, spunând că există înregistrări cu oameni de afaceri ruşi foarte bogaţi, care ar organiza evenimentul care să beneficieze şi de sponsorizare internă din partea miliardarului autohton Rinat Akhmetov.

Am primit o ştire din partea serviciilor de informaţii că pe 1 decembrie va avea loc o lovitură de stat. Ruşii se pregătesc să-l implice pe Rinat Akhmetov; conform ruşilor, el ar fi gata să se alăture” a afirmat Volodimir Zelenski (foto), Preşedintele Ucrainei vecine şi prietene. Uluitor în tot acest scenariu este că, dată fiind enormitatea şi gravitatea extremă a afirmaţiilor lui Zelenski, serviciile de securitate, celelalte organisme însărcinate să apere ordinea constituţională nu au fost puse în alertă , preşedintele însuşi neanunţând nici o măsură împotriva conspiratorilor. În consecinţă, chiar că este în joc prestigiul internaţional al Ucrainei şi credibilitatea afirmaţiilor publice ale preşedintelui său.

În continuarea semnalului despre urgenţa imediată de mare intensitate care ameninţă ordinea de stat în Ucraina,

 » Read More