ALERTĂ. AUR și PSRM în coliziune directă

Distribuiți acest articol!

Partidul AUR a blocat manifesția lui Dodon cu un steag tricolor de zeci de metri. Poliția a fost prezentă în efectiv mărit pentru a proteja tâlharii și criminalii din PSRM și PCRM, susține Vlad Bilețchi, liderul AUR.

“Astăzi vom opri ciuma socialistă. Ei vor să facă marș cu mii de oameni în centru Chișinăului și nu există nicio forță națională, nicio demnitate pentru a opri această ciumă. Poliția a încercat să obstrucționeze trecerea noastră pe Bulevardul Ștefan cel Mare și ca de obicei, poliția execută ordine politice. Este o trădare de patrie, dragi cetățeni.”, susține Vlad Bilețchi, de pe Bulevardul Ștefan cel Mare.

“După cum vedeți, poliția ne-a călcat în modul cel mai efectiv în picioare și totul s-a făcut pentru a apăra osul lui Dodon și lui Voronin. Am fost și vom fi în continuare o mână de unioniști hotărâți. Venim să apărăm drepturile tuturor și venim să proclăm și să luptăm pentru dreptul la unirea Basarabiei cu România. Nu am mai întâlnit în ultimii 15 ani o acțiune mai brutală din partea poliției. Nu au încercat să vină să găsească soluții, ci pur și simplu au venit și ne-au călcat în picioare.”, afirmă Valeriu Munteanu, de pe Bulevadrul Ștefan cel Mare.