ANALIZĂ. CA ȘI IOHANNIS, MAIA SANDU REFUZĂ SĂ VADĂ CĂ AUR VA INTRA ÎN PARLAMENTUL DE LA CHIȘINĂU

Distribuiți acest articol!

Situație trasă la indigo față de cea din România. În data de 10 decembrie 2021 AUR intra în parlamentul de la București după ce principalele partide din România au neglijat total campania acestora electorală. Sondajele de opinie controlate de partide refuzau cu insistentă să reflecte intrarea în parlamentul a partidului condus de către George Simion: Alianța pentru Unirea Românilor.

Există o falsă impresie la politicieni că dacă nu vorbesc despre o problemă, o situație, ea va dispărea de la sine. Nu este adevărat, pe cât de mult este neglijată o situație de politicieni pe atât de mare devine interesul din partea poporului.

Vlad Bilețchi este președintele AUR și el este la fel de văzut ca George Simion în România. De altfel între cei doi există o încredere frățească.

AUR crește în expunere și intenția de vot. La momentul de față se află peste pragul electoral luând în considerare voturile ce vor veni și din diaspora, acolo unde AUR se află deja la a doua campanie electorală și peste un milion de moldoveni au cetățenia română și au votat o bună parte AUR în cadrul alegerilor parlamentare din România.

Maia Sandu susține în mod fățis partidul PAS, firescu după ce acest partid a reprezentat locomotiva care a dus-o în poziția de președinte. În lipsa unui lider autentic, partidul PAS se agață cu disperare de imaginea bună pe care președintele o are. Maia Sandu în acest sens este prezentă peste tot numai să audă lumea de ea și automat se speră o creștere a PAS.

Maia Sandu refuză să îl vadă pe Vlad Bilețchi și de ce să nu recunoaștem, acesta își joacă competitorii electorali pe degete chiar dacă este foarte tânăr și are doar 26 de ani. Vlad Bilețchi este un tânăr ce dovedește că poate fi un lider autentic și nu un simplu președinte de partid.

Însă acum există AUR la Chișinău iar partidul joacă le nivel mare și este prezentat absolut peste tot iar pe rețelel de socializare deja domină. AUR va intra în noul parlament și reprezintă cel mai mare pericol pentru sistemul politic oligarhic. Nimic nu părea că le va strica înțelegerile, că republica MOldova va fi condusă în continuare de aceeași oameni și că în continuare se vor desfășura furturi mari.