Anatol Țăranu: Comuniștii și socialiștii îi fură zilnic pe moldoveni

Distribuiți acest articol!

Potrivit analistului politic Anatol Țăranu, o mare parte din alegătorii din Republica Moldova votează cu ochii închiși socialiștii și comuniștii, chiar dacă aceste sunt partidele care stau în spatele celor mai mari scheme de corupție din ultimii ani.

„La noi, astăzi, Partidul Socialiștilor și Comuniștilor care au făcut bloc și care stau în spatele schemelor ilicite, ei, de fapt sunt părinții schemelor ilicite, la alegerile de pe 11 iulie vor fi masiv votați de către alegătorii din Republica Moldova. Un masochism social și politic în Republica Moldova. Cetățenilor moldoveni le place când sunt furați ziua-ameaza mare în plină stradă, în plină desfășurare. E o problemă fundamentală care ține de sănătatea săcietății”, a declarat Țăranu în cadrul unei emisiuni.

Țăranu susține că un stat care nu-și apără interesele propriilor cetățeni – este un stat eșuat.

„Credeți că întâmplător în ultimii ani în Republica Moldova vertiginos începe să crească numărul oamenilor care cred că Republica Moldova trebuie să se unească cu România? Fiindcă instituțiile Republicii Moldova de fiecare dată își demonstrează incapacitatea sa de a apăra interesele oamenilor. Statul valorează atâta timp cât este capabil să apere interesele cetățenilor acestui stat. Dacă nu este capabil – acest stat nu are dreptul la viață”, a concluzionat Țăranu.