Andrei Busuioc (AUR): Esaulenco și Dodon pregătesc interzicerea dublei cetățenii? Tu ce vei alege pe 11 iulie?

Distribuiți acest articol!

Serviciul de Informații și Securitate a demonstrat că un eufemism pentru FSB-ul rusesc și că poliție politică în ceea ce privește proprii cetățeni, subliniază Andrei Busuioc, senator AUR în Legislativul de la București. SIS arată într-un document public că moldovenii din România și Uniunea Europeană, deci cetățeni cu dublă cetățeni, sunt cetățeni străini. Esaulenco și Dodon pregătesc interzicerea dublei cetățenii? Tu ce vei alege pe 11 iulie?

„Situație inedită în republica lui Dodon și Voronin. Maia Sandu trebuie de urgență să se dezică de Esaulenco, cel care a făcut din SIS o filială a FSB-ului rusesc și KGB-ului transnistrean. Acesta susține într-un document public că moldovenii din România și Uniunea Europeană sunt cetățeni străini. Ce urmează? Interzicerea dublei cetățenii, restrângerea drepturilor politice?

Practic mi se interzice să mă implic în campania din Republica Moldova, cică aș fi din România, așa cum un milion de moldoveni sunt și români din România sau Uniunea Europeană”, scris Andrei Busuioc, senator AUR în Parlamentul de la București referitor la tentativa SIS de a scoate AUR Moldova din cursa electorală.