Astăzi se va reuni Biroul Național Politic AUR. Ce decizii importante se vor lua?

Distribuiți acest articol!

Astăzi se va reuni Biroul Național Politic AUR și care urmează să ia decizii importante cu privire la viitorul partidului și participarea la prezenta campanie electorală.

Cei prezenți vor fi nevoiți să țină cont de realitățile actuale și să decidă care este lista cu care se va participa la alegerile parlamentare din 11 iulie.

Alianța pentru Unirea Românilor este un partid politic care a trecut Prutul și pentru care Unirea celor două state românești reprezintă un obiectiv important. Copreședinții partidului sunt George Simion și Claudiu Târziu, liderul din Republica Moldova fiind tânărul unionist de doar 26 de ani Vlad Bilețchi.

Partidul a reușit să producă marea surpriză din România și să intre în parlament cu 11% din numărul total de mandate. Astăzi 44 de parlamentari apără pe românii din toate colțurile țării și ale lumii. Partidul speră să obțină un rezultat similar și în Republica Moldova și să participe activ la viața politică de pe cele două maluri Prut, unde are ca și obiectiv principal ca în anii 2024-2025 să dețină majoritatea care să le permită să formeze guvernul.