AUR a reținut un separatist dat în urmărire de autoritățile R. Moldova. Bilețchi: Așa vom face cu fiecare hoț, bandit și separatist

Distribuiți acest articol!

AUR a reținut un separatist dat în urmărire de autoritățile R. Moldova. Vlad Bilețchi a precizat că așa vor păți toți hoții și separatiștii din Republica Moldova.

„Noi, cu mâinile goale, am reținut un gardist, un separatist, care se află pe teritoriul Republicii Moldova și care este dat în urmărire generală de autoritățile de la Chișinău pentru răpire de persoane și pentru faptul că încalcă dreptul la liberă circulație al cetățenilor R. Moldova aflați în stânga Nistrului. Și așa vom face tu fiecare hoț, bandit, separatist. Când îi vom pe vedea pe Șor, Plahotniuc nu vom sta în lături.

Nu mă voi da înlături niciodată atunci când voi constata că cineva încalcă legea sau un infractor căutat se află în fața mea. Cine își imaginează că AUR va face compromisuri se înșeală!”, a explicat președintele AUR.

Întrebat în baza căror atribuții au încercat membrii AUR să facă aceasta, Bilețchi a precizat că: „legea R. Moldova spune că în momentul în care orice cetățean identifică o persoană care este în căutare sau a săvârșit o infracțiune în flagrant delict, are obligația să depună efort pentru ca aceasta să fie reținută și transmisă pe mâna poliției”.