AUR a unit 3 din 4 partide. PUN a rămas pe afară și riscă

Distribuiți acest articol!

Alianța pentru Unirea Românilor a reușit să unească forțele unioniste din Republica Moldova și s-au pus în slujba idealului milenar al națiunii române de a uni Basarabia cu patria mamă România. Trei din patru partide unioniste au intrat sub flamura AUR, într-un timp record, ceea ce ne arată că oamenii așteptau o reînviere a idealului național.

Partidul lui Octavian Țicu s-a lăsat dus în capcana unor jocuri murdare ale securiștilor de la București, aflați în slujba Moscovei de zeci de ani. Astfel, în loc să se alăture forțelor unioniste, PUN rămâne pe afară și riscă să ajungă la groapa de gunoi a politici, precum slujbașii Moscovei de la Bucrești.

Mai grav, PUN a început să lanseze atacuri furibunde și disperate spre bucuria propagandei ruse de la Chișinău. Acest joc ajută Moscova să îi prezinte pe români ca dezbinați și țară fără viitor. Țicu și-a dorit ba unirea cu forțele pro-europene conduse de Maia Sandu, ba cu unioniștii, dar se pare că acum preferă să nu intre în Parlament și să acționeze la ordinele păpușarilor de la Kremlin.