AUR denunță o încălcare gravă a polițiștilor transnistreni: “Alegătorii sunt privaţi de dreptul de a şti pentru cine votează şi sunt ostatici ai unui regim autoritar, nedemocratic şi ilegal”

Distribuiți acest articol!

Liderul AUR, Vlad Bilețchi anunță că în pofida a ceea ce s-a întâmplat, unioniştii nu vor renunţa şi vor lupta până la urmă pentru bunăstarea moldovenilor. Amintim faptul că Caravana AUR a fost întâmpinată cu o bandă cu zimţi în faţa autobuzului de campanie de către polițiștii transnistreni.

Unioniştii au solicitat CEC să “se implice în soluţionarea acestei probleme şi să ia măsuri pentru a preveni astfel de incidente, care ameninţă desfăşurarea campaniei electorale” în regiune.

“Acest incident este o încălcare gravă a legii… Alegătorii transnistreni ar trebui să aibă dreptul de a primi informaţii despre candidaţii la alegeri şi programele lor electorale.

În caz contrar, alegătorii sunt privaţi de dreptul de a şti pentru cine votează şi sunt ostatici ai unui regim autoritar, nedemocratic şi ilegal”, spun ei.