AUR încurcă planurile axei Berlin-Moscova de federalizare a Moldovei

Distribuiți acest articol!

Alianța pentru Unirea Românilor încurcă înțelegerea axei Berlin-Moscova de federalizare a Moldovei, motiv pentru care presa aservită și liderii de opinie vânduți Rusiei lui Putin atacă formațiunea unionistă, condusă de tânărul președinte Vlad Bilețchi.

Germania și-a propus ca prin guvernarea PAS și a lui Renato Usatîi să își ducă la îndeplinire planul de federalizarea Republicii Moldova, ceea ce ar însemna supunerea Moldovei față de Rusia lui Putin, dacă aceste partide ar câștiga alegerile anticipate. Iată de ce este important ca măcar în al doisprezecelea ceas, la conducerea Moldovei să se afle unioniștii, care luptă pentru independența față de Rusia și condiții mai bune de trai pentru toți cetățenii săi, cu sprijin de la București.

Intrarea Alianței pentru Unirea Românilor în lupta pentru câștigarea alegerilor parlamentare, precum și șansele mari de a accede în Parlamentul de la Chișinău, strică aranjamentele internaționale. Pe 11 iulie, prin alegerea AUR, moldovenii pot da o palmă nu doar clasei politice aservite, ci și acestor două puteri regionale ce-și fac planuri peste capetele basarabenilor.