AUR l-a băgat pe Dodon în tomberon. Bilețchi: După alegeri va ajunge la pușcărie

Distribuiți acest articol!

AUR l-a băgat pe Dodon în tomberon. Unioniștii au agățat imaginea socialistului de un stâlp din apropierea aeroportului din Chișinău, de unde liderul PSRM își va lua zborul spre Rostov-pe-Don de frica procurorului internațional. Vlad Bilețchi susține că după alegeri, Dodon va ajunge la pușcărie, așa cum merită.

„Dodon la tomberon pentru toate actele de corupție și pentru toată nerușinarea provocată Republicii Moldova, nu doar la nivel local, ci internațional. Dodon sigur va ajunge la pușcărie.

Dodon și Voronin sunt în agonie, fapt demonstrat de așa-zisa unificare a forțelor lor. După ce s-au vândut unii pe alții pe banii lui Plahotniuc, Dodon, Greceanîi, Avramciuc, au luat 3 milioane de euro în 2011, au părăsit formațiunea comuniștilor și au format partidul socialiștilor pentru a-i asigura lui Plahotniuc o majoritate confortabilă în Parlament”, a declarat Bilețchi.

El susține că imediat după alegerile parlamentare pe care le va pierde, Dodon va fugi în Rusia, la fel ca Ianukovici sau Plahotniuc. „Dodon are deja biletul cumpărat și este în agonie!”, a mai spus Bilețchi.