AUR se opune creditului de 15 miliarde de euro luat de guvernul României: luați ca să furați din viitorul nepoților

Distribuiți acest articol!

Alianța pentru Unirea Românilor este un partid politic care se bate pentru români și acest lucru deranjează. Tocmai de aceea presă cumpărată din banii partidelor politice este nemulțumită deoarece AUR refuză să dea bani dar nici nu acceptă blaturi peste capul românilor.

În acest sens, deși sunt aproape 30 de miliarde de euro bani gratuiți, care nu trebuie dați înapoi, guvernul României dorește să mai ia un credit de 15 miliarde de euro, bani ce se vor fura cel mai probabil și vor ajunge nepoții să plătească pentru ei.

“AUR se opune acestui credit, este o rușine și o trădare de țară. Nu este normal să îndatorăm pe români în condițiile în care deja suntem mai mult decât datori. Ghinea și Cîțu mint cu nerușinare când spun că ei vor umple România de autostrăzi, am auzit acest lucru și atunci când Băsescu sau Iohannis se împrumutau și banii s-au dus în buzunarele unor tâlhari, dar autostrăzi nu prea sunt sau cele care sunt au fost executate tot pe munca noastră.

Vor ajunge nepoții noștri să plătească furturile de acum, fiecare ce se află la guvernare încalcă legea și se împrumută și mai mult” a declarat George Simion, copreședintele AUR.