AUR, va fi surpriza alegerilor din 11 iulie. Cel mai recent sondaj arată că unioniștii intră în Parlament

Distribuiți acest articol!

Am intrat în ultima săptămână de campanie electorală, iar cifrele arată promițător pentru AUR. Alianța pentru Unirea Românilor este singurul partid care crește în opțiunea de vot, după cum atestă cel mai recent sondaj efectuat în Republica Moldova.

AUR, partidul condus de tânărul Vlad Bilețchi, are o intenție de vot 5,2% în acest moment, depășind astfel pragul electoral.

Cifrele arată că AUR este singurul partid care crește în opțiunea de vot, asta înseamnă că în ultima săptămână, când mulți se decid, va capitaliza și mai mult.

AUR este partidul românesc condus de către George Simion, Claudiu Târziu la București și de Vlad Bilețchi la Chișinău. AUR se declară un partid conservator, de centru dreapta ce are patru piloni: FAMILIA, NAȚIUNEA, CREDINȚA ȘI LIBERTATEA.

AUR s-a lansat la începutul acestui an în Republica Moldova sub aceeași deosebit, partidul fiind unul singur pe cele două maluri de Prut. AUR din Republica Moldova nu este alt partid, este același partid ca cel de la București și în relații instituționale cu acesta.

Accederea în parlament a unui partid românesc ar fi una istorică: s-ar recunoaște meritele României în a ajuta românii din Republica Moldova.

Iată ce spune ultimul sondaj de opinie:

PAS – 32.3%
BECS – 26.6%
Blocul Renato Usatîi 5,9%
Democrație Acasă – Vasile Costiuc 5.7%
AUR – Alianța pentru Unirea Românilor 5.2%

Partidul Șor 3%
PPDA – 2,7%
Congresul Civic – 1,2%
PUN – 0,8%
PDM 1%
Restul sub 0,5%.

sursa: Timpul.MD