Bilețchi filmează pădurea de la Țiganca, devenită proprietatea lui Voronin: Aveți grijă pe cine alegeți să vă conducă! Pe 11 iulie votăm AUR!

Distribuiți acest articol!

Pădurea de la Țiganca este doar una dintre sutele de proprietăți care ne-au fost luate, subliniază Vlad Bilețchi, președintele AUR, în cel mai recent material video. Acum acești oameni vor din nou la putere pentru că sunt nesătui.

Bilețchi a mers să filmeze proprietatea lui Voronin, unde și-au construit vile și unde are chiar și o grădină zoologică. „După ce au furat și jefuit o republică întreagă, după ce au falimentat întreprinderi fabrici și uzine, alungând astfel peste 1 milion de oameni peste hotare, și-au tras rezervații și locuri de vis pentru odihna osului lor domnesc”, arată președintele AUR.

A fost la guvernare ani în șir, iar acum tâlharul de Voronin își dorește să ajungă, din nou, la putere pentru a vă mai fura și a-și mai bate joc de oamenii simpli. Aveți grijă pe cine alegeți să vă conducă! Pe 11 iulie alegem România! Votăm AUR!”, a spus Vlad Bilețchi în încheiere.

Urmăriți materialul video aici: