CERȘETORII EUROPEI. Politicienii moldoveni fără rușine: onoruri pentru motorină gratuită, vaccinuri gratuite, bani gratuiți

Distribuiți acest articol!

Nu ne dăm seama cum de nimeni până acum nu a ieșit public să vorbească despre penibilul acestei situații. În fiecare zi auzim știri despre cum cineva, că este România, că este Uniunea Europeană sau orice alt stat al lumii, a dat ceva gratuit, adică de pomană, statului Republica Moldova.

Este foarte bine că România dorește să ajute, că Europa dorește să ajute, însă jumătate din aceste ajutoare sunt furate. Apoi, de ce statul republica Moldova să nu se întrețină singur, căci aceste pomeni nu fac decât să lase și mai mulți bani la dispoziția politicienilor pentru ai fura.

Pentru acest lucru politicienii moldoveni anunță cu trâmbețe și sâmbete pomana ca pe o mare realizare, când în realitate faptul că am ajuns să cerșim pentru funcționarea statului este o mare rușine.

Ultima mare rușine, de un penibil ieșit din comun, este primirea unor cisterne, vagoane de motorină din România, cu onoruri militare de către președintele Republicii Moldova, Maia Sandu. Aceasta s-a bucurat și a făcut poze la schimb cu ceva camioane de combustibil.

Unde ați mai văzut voi președinte de stat prin lume ca să se coboare la un asemenea nivel?

Așa a fost și cu vaccinurile primite gratuit, așa a fost și cu finanțările trimise de către România pentru autoritățile locale din Republica Moldova. Intenția lor este bună, rezultatul este unul prost.

Moldovenii, deci români, ar trebui să fie demni și să alunge de la putere orice partid care a existat până acum în Republica Moldova. De fiecare dată au tot sperat că vremurile mai bune vor veni de la aceeași tâlhari, însă aceștia nu știu decât să fure și asta se vede la televizor. Moldovenii au nevoie să fie demni, să se ridice din genunchi și să nu mai voteze partidele moldovenești.