Ce câştigă Putin prin ocuparea Ucrainei? Nimic. Se bagă în seamă. Mai are mintea întreagă?

Distribuiți acest articol!

Şi riscurile generate de astfel de dictatori sunt foarte mari.

Putin vrea să readucă Rusia la rangul de mare putere

Cum economic nu este în stare, spre deosebire de China, i-au rămas doar tancurile, tunurile şi forţele armate. Pe care le foloseşte să se uite întreaga planetă la el. Faptul că se vede cu liderii lumii, că toată planeta stă cu ochii pe el, îi creează o satisfacţie nebună. Nu realizează că liderii UE, America şi NATO vor să evite un război fratricid, având drept consecinţă mii, poate zeci de mii, de vieţi pierdute.

Jirinovski, un apropiat al lui Putin, declara pe 27 decembrie 2021:

La 22 februarie, la ora 4 dimineaţa, veţi simţi [noua noastră politică]. Aş vrea ca 2022 să fie un an paşnic. … Nu va fi paşnic. Va fi un an în care Rusia va deveni din nou mare”.

Asta îşi doreşte Putin şi camarila sa. Ca Rusia să „devină din nou mare”. Cum va reuşi asta, nu mai contează în minţile lor alterate. Dacă s-ar uita cu atenţie la China, ar vedea cum se ajunge la o putere mondială veritabilă. Cu dezvoltarea economiei, a tehnologiei, cu inovaţie şi dezvoltare în sectoarele moderne, de ultimă generaţie, a tehnologiilor informatice.

O dovadă că aşa stau lucrurile vine şi din cererile inacceptabile adresate Americii şi NATO.

 -Retragerea „formulei de la Bucureşti” conform căreia „Ucraina şi Georgia vor deveni membre NATO”;

– Respingerea creării de baze militare pe teritoriul statelor care au făcut parte anterior din URSS şi nu sunt membri ai alianţei, inclusiv utilizarea infrastructurii lor pentru desfăşurarea oricărei activităţi militare;

– Revenirea capacităţilor militare, inclusiv lovirea, şi a infrastructurii NATO la statutul din 1997;

 » Read More