Ciprian Ciubuc(AUR): Platon trage sforile la CEC. Miza este 11 Iulie

Distribuiți acest articol!

Odată cu Protestul spontan AUR și a partidelor de dreapta, PAS, PPDA, DA s.a. acest personaj dubios se asigură că funcționarii și președintele CEC nu cedează presiunii publice, și îi fac jocul, menținând deciziile CEC, 139 de secții de votare în diaspora doar, și de deschidere a 40 de Secții de votare în Transnistria, zonă necontrolată de autoritățile de la Chișinău, unde mafia lui Platon este mână în mână cu regimul separatist, cu Dodon, Usatâi și Șor.

Funcționarii CEC la degetul mic al controversatului raider-ist și escroc Platon. Ce căuta controversatul escroc pușcăriaș eliberat Veaceslav Platon la CEC, în timp ce acesta nu este nici membru al unui partid politic, nici candidat independent! Înțelegem cu toții că acest personaj trage sforile pe la CEC, făcând loby pentru lumea interlopă, pentru Usatâi, Dodon și Voronin, dar și vechea gardă a diviziilor lui Plahiș.

Se pare că pregătesc, cea mai mare fraudă din istoria de 31 ani a Republicii Moldova, anume în Transnistria zonă controlată de separatiști, buletine ștampilate pe bandă pentru Dodon, Usatâi și Șor. Miza lor este menținerea controlului Procuraturii Generale și a MAI.

De ce oare…Structurile lui Plahotniuc preluate de oameni apropiați a lui Platon “bratan” cu Usatâi, Dodon și Șor controlează prin MAI, toată contrabanda de țigări și droguri spre vest, care intră în RM prin portul Giurgiulesti și prin Transnistria, traficul de arme spre țările din lumea a 3-a spre Țări din Africa și Orient.Trafic de bani Cash și spălare de bani din Rusia spre Europa sau conturi offshore.

Simțim că sunteți disperați băieți!!! Cerem procuraturii generale, SIS să se autosesizeze de prezenta și legăturilor lui Platon la CEC, și implicarea lui în deschiderea celor 40 de secții din Transnistria. Deasemenea, cerem CEC explicații publice, la comanda cui au deschis Secțiile în teritoriu necontrolat de autoritățile de la Chișinău.