Consilierul care a îngropat-o pe Dăncilă și Dragnea se pregătește să îngroape și PAS și pe Maia Sandu

Distribuiți acest articol!

Maia Sandu și PAS au fost acuzați de către Renato Usatâi că ar avea consilieri din România ce ar fi creat o armată de troli. Acesta a făcut trimitere la Lucian Despoiu, personaj care a lucrat și cu alte nume celebre precum Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea, dar și prin state cam certate cu democrația, sau cum li se spune prin România: din lumea a treia.

După ce i-a îngropat pe Viorica Dăncilă și pe Liviu Dragnea până ce nici dracul nu i-a mai scos de acolo, acesta a ajuns și în Republica Moldova, fapt recunoscut și de către PAS, pe bani mulți, că pe bani puțini nu lucrează cu proștii, și se pregătește să îngroape total și pe Maia Sandu și partidul său de păpușe(Lucian Despoiu fiind un fel de păpușar).

De aceea poate face Igor Grosu apel la diaspora, poate nu mai are bani pentru consultanța lui Lucian Despoiu, personaj care dă bine în discuțiile private și explică frumos cum ar fi bine să fie bine, dar nu prea s-a descurcat cu succes pe unde a umblat. Dar proști sunt destui pe această lume, așa că și în Republica Moldova a găsit pe unii.

De altfel se și vede de la distanță că Maia Sandu are o imagine glorificată creată în fals, supraevaluată, hrădnită de o armată de troli, motiv pentru care și a luat doar cu puțin peste Igor Dodon în primul tur prezidențial. A fost nevoie să apară multe filmări cu fostul președinte și bani luați sub camera de filmat ca aceasta abia în turul II să fie detronat.

Maia Sandu nu a câștigat împotriva lui Igor Dodon, pur și simplu acesta ar fi pierdut și în fața unei rațe, căci la ce greșeli a făcut nici dracul nu îl mai putea scoate din problemă.