Crimă şocantă în Germania. Un bărbat şi-a ucis soţia şi cei trei copii din cauza unui certificat verde fals

Distribuiți acest articol!

Poliţia a descoperit sâmbătă, 4 decembrie, trupurile a 2 adulţi de 40 de ani şi a trei copii, de 4, 8 şi 10 ani, într-o locuinţă din Koenigs Wusterhausen, la sud de Berlin. 

Toate victimele prezentau răni prin împuşcare, în casă fiind găsită şi o armă. Autorităţile au descoperit şi un bilet de adio, scris de bărbat, în care se preciza că a falsificat un certificat de vaccinare pentru soţia sa. 

Angajatorul acesteia descoperise însă falsul, iar cei doi părinţi s-au temut că vor fi arestaţi şi că îşi vor pierde copiii, a explicat procurorul Gernot Bantleon.

Poliţia a descins la locuinţă după ce a fost alertată de martori care văzuseră trupurile fără suflare în casă, scrie Euronews.

Tragedia a avut loc într-o perioadă în care Germania înăspreşte restricţiile pentru a încerca să stăvilească un al patrulea val al epidemiei de COVID-19.

Începând din luna noiembrie, angajaţii trebuie să prezinte în Germania un certificat verde prin care să dovedească faptul că-s vaccinaţi, că au trecut prin boală sau că au un test PCR cu rezultat negativ.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

 » Read More