Criza AUR de pe Nistru a arătat că Maia Sandu are o agendă paralelă: PAS

Distribuiți acest articol!

După ultimele evenimente de pe Nistru, acolo unde autobuzul AUR, dar și oamenii au fost sechestrați în mod abuziv și fără motiv, Maia Sandu dovedește că are o agendă paralelă. Președintele Republicii Moldova nu a vrut să meargă la Varnița pentru a clarifica situația, chiar dacă acolo erau cetățeni români. Maia Sandu apără drepturile oamenilor, dar la televizor, nu în realitate.

Ce ne-a fost dat însă să vedem: Maia Sandu a făcut exact același lucru, după ce s-a întronat cu ajutor german și i-a păcălit pe politicienii români de la București. O dată așezată pe fotoliul de președinte a început să ajute PAS ca să obțină un scor bun la alegerile parlamentare.

Revenind însă la titlu, AUR a dat o lecție de neuitat către Maia Sandu și echipa sa. Aceștia au forțat-o să vorbească despre regiunea ocupată din estul Republicii Moldova și de care președintele și PAS refuzau să discute ca să nu supere rușii, ca să nu supere pe cei de acolo și asta numai de dragul voturilor.

AUR a mers pe Nistru și a cerut dreptul să își facă campanie electorală în regiunea transnistreană. Din moment ce moldovenii de acolo au dreptul să voteze, tot așa moldovenii de acolo au dreptul să fie corect informați. Însă acest lucru s-a demonstrat că nu este posibil. AUR a dat o lecție amară de democrație și nu doar a vorbit despre o problemă, a reușit să o aducă chiar în prim-plan.