Cu o căutare națională și internațională, Vitalie Șevchenko se ascunde la Varnița, sub nasul procurorilor. Separatistul a urlat cu tupeu la Ciprian Ciubuc, deputat AUR România

Distribuiți acest articol!

Pe foaie, totul arată bine din partea Republicii Moldova, dar realitatea este alta. Angajat al așa-numitului serviciu de securitate transnistrean, Vitalie Șevchenko, stă foarte bine la Varnița, fiind căutat național și internațional. Cu ocazia evenimentului de la Varnița, acolo unde Caravana AUR a fost sechestrată în mod abuziv, iar cetățenii lăsați fără apă și alte lucruri, separatirul Șevchenko și-a făcut apariția, urlând cu tupeu la deputatul AUR, Ciprian Ciubuc.

„Dă-te la o parte ți-am spus”, a urlat cu tupeu un separatist la Ciprian Ciubuc, deputat AUR România, născut în R. Moldova.

Conform informațiilor disponile, separatistul care urlă cu nesimțire este Vitalie Șevchenko, angajat al așa-numitului serviciu de securitate transnistrean (MGB).

Vitalie Șevchenko se află în căutare națională și internațională, este un cunoscut pentru viziunile sale anti-naționale și anti-românești. Procurorii din RM i-au deschis lui Șevchenko mai multe dosare penale. În timp ce statul eșuat R. Moldova se preface că la Varnița nu se întâmplă nimic, securiștii dați în căutare internațională urlă la Varnița.