CV-ul gol a lui Igor Grosu: nu a făcut nimic toată viața decât să fie plătit de ONG-uri străine neomarxiste

Distribuiți acest articol!

Ciudat este că PAS a ales să deschisă lista pentru parlamentare cu Igor Grosu și nu a preferat pe cineva cu mai multă experiență. Expunerea acestuia politică și profesională este una extrem de mică, cea mai mare parte a activității sale susținându-se în ONG-uri neomarxiste ce în multe state ale lumii, inclusiv state europene, au fost interzise sau restricționate. Este vorba despre ONG-uri din zona globalistă, lista PAS semănând izbitor ca și format cu lista USR, partid neomarxist din parlamentul României.

Igor Grosu a ocupat funcții de conducere în organizații neguvernamentale: Amnesty International Moldova, Centrul național de asistență și informare a ONG-urilor din Moldova “CONTACT”, Asociația Pro-Democrație, Consiliul Național al Tineretului din Moldova și Centrul de analiză și evaluare a reformelor. Practic din ceea ce vedea acesta nu a lucrat o singură zi în viața reală, cu toții știind că aceste asociații fiind construcții artificiale ce au rolul de a slăbi statele, suveranitatea acestora, în vederea unei globalizări ce să permită o mai mare intervenție în politica internă și deciziile luate.

În general aceste ONG-uri au fost create pentru implicarea în viața politică din zona de așa-zisă societate civilă, în realitate bani trimiși cu nemiluita ca să se asigure unii că lucrurile bune nu se vor face niciodată. Din acest punct de vedere nu există nici o diferență între Igor Dodon și Igor Grosu deoarece primul a primit banii la pungă în timp ce al doilea ia primit prin conturile acestor asociații, aspect la fel de ilegal.