De ce tace televiziunea publică vizavi de abuzul care se întâmplă la Varnița?

Distribuiți acest articol!

De ce tace televiziunea publică vizavi de abuzul care se întâmplă la Varnița? TVR Moldova și Radio Chișinău ignoră evenimentele de la frontiera transnistreană instalată ilegal, deși autocarul formațiunii unioniste AUR este blocat de aproape 24 de ore la Varnița, la ordinul autorităților separatiste de la Tiraspol.

TVR Moldova și Radio Chișinău sunt instituții media susținute financiar din banii contribuabilului român, dar în aceste zile nu vorbesc despre abuzurile la care sunt supuși cetățenii României în vama ilegală a separatiștilor transnistreni de la la Varnița, o mare rușine pentru presa română. Acest lucru nu va rămâne nepedepsit pentru că puterea în stat nu va fi veșnic controlată de forțele antiromânești instalate în fruntea statului.

TVR Moldova și Radio Chișinău fac o campanie electorală agresivă pentru politicienii românofobi și antiromâni din Republica Moldova. Banii românilor sunt furați de grupările mafiote din presa mercenară și antinațională. Să vă fie rușine!

Oficialitățile transnistrene comit abuz peste abuz și încalcă în mod flagrant punctul 5 al Acordului semnat în 1992, după războiul ruso-moldovenesc, care prevede că părțile se obligă să asigure libera circulație a persoanelor, a mărfurilor și a serviciilor. Caravana AUR Moldova se află de aproape 24 de ore blocată în punctul de trecere ilegal de la Varnița, unde membrii echipei sunt supuși intimidărilor. De asemenea, mai mulți parlamentari AUR din Legislativul de la București au fost agresați de către mercenarii Rusiei.