Deputat AUR – “Prezența la vot este bună. AUR trece pragul electoral. Votați în continuare pentru a putea sprijini un guvern pro-românesc”

Distribuiți acest articol!

Claudiu Târziu, copreședintele AUR, susține că prezența la vot în Republica Moldova, dar și în diaspora este bună, în ciuda numărul redus de secții de vot. Sursele apropiate spun că partidul AUR trece pragul electoral, iar diferența se va face pe numărul de parlamentari. Claudiu Târziu îndeamnă cetățenii să nu renunțe la dreptul lor de vot, având în vedere că Republica Moldova are o șansă foarte mare la o reformă totală în domeniul clasei politice.

“Prezența la vot în Republica Moldova este bună, iar în diaspora și mai bună. Ceea ce denotă că a renăscut speranța. Toate informațiile și semnele primite de noi, AUR, arată că vom trece pragul electoral. Singura necunoscută este cu ce procentaj. Important este să fim la o cotă cît mai mare, pentru a putea sprijini un guvern reformist, pro-european și pro-românesc.

Oricum ar fi, țin să-i felicit pe colegii din AUR Basarabia care au dus o campanie excelentă: dinamică, îndrăzneață, inovativă, energică, plină de curaj și de empatie. Pe alocuri, frații noștri au fost eroici! Vlad Bilețchi, Valeriu Munteanu , Dorin Chirtoacă, George Simion, @Ramona Lovin, Victoria Grosu Vremeş, Alex Bordian, Stela Florea, Tatiana Potîng, Oleg Bodrug, Boris Volosatîi, Ciprian Ciubuc, Daniel Rusu, Titus Păunescu, Marius Lulea și toți ceilalți ostenitori (lista e prea lungă ca să îi pot menționa pe toți) de aici și de dincolo de Prut, pentru o Basarabie înfloritoare și pentru România Mare, fac o reverență dinaintea voastră!

Dumnezeu să ne ajute! Împreună am început să facem istorie !”, scrie Claudiu Târziu pe Facebook.