Dorin Chirtoacă(AUR) – Statul acasă înseamnă un vot în plus de partea celor care vor rău Republicii Moldova. Fără participarea la vot nu există mișcare înainte pe cale democratică

Distribuiți acest articol!

Dorin Chirtoacă, candidat AUR la alegerile parlamentare, a vorbit despre altercatiile de la Varnița, despre sectiile de votare pentru cei din regiunea transnistreană, dar și de ce oamenii nu mai cred in promisiuni.

“Gardiștii din regiunea nerecunoscută denumită Transnistria a întâmpinat autocarul AUR cu bandă cu țepi, asta deși suntem în campanie electorală, iar restul concurenților, cum ar fi PSRM, au avut acces fără nici o problemă în această regiune. Vorbim de peste 300.000 de mii de cetățeni cu drept de vot care nu au fost informați și care trăiesc în minciuna și propaganda servită de federația rusă.

Pentru forțele pro-ruse, Dodon, Voronin, Usatîi, Șor și alții, Transnistria reprezintă un fel de rezervă. Atunci când nu mai pot câștiga alegerile pe seama manipulării moldovenilor, se recurge la rezerva din Transnistria. Republica Moldova nu poate asigura funcționării legii dincolo de Nistru.

Atunci când vă gândiți dacă merită să veniți la alegeri, cu toată dezamăgirea, trebuie să vă gândiți că poate fi mai rău. Statul acasă înseamnă un vot în plus de partea celor care vor rău Republicii Moldova. Vrem, nu vrem, dar fără participarea la vot nu există mișcare înainte pe cale democratică.

Ce am încercat eu și colegii mei de la AUR a fost să arătăm cetățenilor fața adevărată a socialiștilor și comuniștilor. Atunci când le dăm jos măștile acestor vechi politicieni, se vede agresivitatea lor, extremismul lor și xenofobia. Am văzut ura socialiștilor față de steagul tricolor și am văzut averile făcute de clasa politică pe spinarea moldovenilor noștri.”, afirmă Dorin Chirtoacă într-un live pe Facebook.