Europenii trimit bani, dar politicienii molveni îi fură pe toți

Distribuiți acest articol!

Republica Moldova este un stat care în cifre arată că nu se poate autosusține. Tocmai de aceea toți președinții au stat cu mâna întinsă către marile puteri ale lumii ca să facă rost de bani pentru… furat. Da, ați auzit bine, nu pentru a putea construit autostrăzi, drumuri mai bune, să monteze sisteme de iluminat stradal și multe altele care sunt necesare.

Dar occidentalii trimit bani, atât cât pot și vor, însă de 30 de ani banii trimiși de ei sunt furați. Se trimit doi dolari și un dolar este furat iar al doilea este furat și el la un moment dat.

Republica Moldova este în colaps de 30 de ani, niciodată nu a putut asigura condiții minime de trai pentru moldoveni. Tocmai de aceea sărăcia este mare iar infrastructura este sub orice critică.

Se fură foarte mult și europenii s-au săturat, tocmai de aceea s-au decis să nu mai trimită bani fără să pună condiții. Ori ei au pus condiția ca justiția să meargă și banii să nu mai fie furați, dar acest lucru nu este posibil deorece hienele politicii moldovenești cum se văd în față cu bolul cu sânge vor să roadă și bolul.