Ex-comunistul Mark Tkaciuk atacă partidul AUR. Vlad Bilețchi răspunde: “Tkaciuk nu trebuie băgat în seamă. Este strigătul disperat al unui om apus din lumea politică”

Distribuiți acest articol!

Atât formațiunea condusă de Mark Tkaciuk, cât și cea condusă de Vlad Bilețchi au fost înregistrate oficial în calitate de concurenți electorali la alegerile din 11 iulie.

Potrivit lui Tkaciuk, AUR ar fi un partid inexistent, care apare în ochii electoratului drept o formațiune cu șanse să acceadă în parlament, grație PSRM care promovează această idee. În replică, liderul AUR, Vlad Bilețchi, spune că frustrarea lui Tkaciuk ar fi influențată de faptul că formațiunea sa nu a fost inclusă în blocul electoral PSRM-PCRM.

În replică, liderul AUR califică acuzațiile drept aberații, spunând că retorica lui Tkaciuk vine după ce formațiunea sa a fost lăsată în afara blocului electoral PCRM-PSRM.

„Este nemulțumit și frustrat de faptul că nu s-a găsit loc și pentru el în blocul PCRM-PSRM. Încearcă să se bage în seamă, să intervină în lupta cu unioniștii, cu românii care vin de peste Prut și ne vor cotropi. Dar etnicii ruși înțeleg foarte clar că asta este o utopie și o minciună. Acești foști comuniști încearcă să revină în politica mare”, a spus Vlad Bilețchi.