George Simion: Ne-au călcat tricolorul în picioare, însă noi nu cedăm! Vrem Basarabia înapoi, vrem şi în parlamentul de la Chişinău!

Distribuiți acest articol!

George Simion a vorbit în cadrul unei emisiunii TV despre momentul în care carabinierii au călcat în picioare tricolorul și activiștii AUR, la ordinul lui Dodon. Liderul AUR a subliniat că nicio astfel de reacție nu îi va face pe unioniștii să dea înapoi: Vrem Basarabia înapoi, noi vrem şi în parlamentul de la Chişinău!

„Noi suntem naţionalişti. Vrem Basarabia înapoi, noi vrem şi în parlamentul de la Chişinău. Noi suntem singurii care ne luptăm cu Dodon.

Activiştii AUR au fost goniţi de carabinerii de la Chişinău, călcaţi în picioare, o agresivitate ieşită din comun. Ca să vezi tricolorul călcat în picioare de nişte neaveniţi nu prea e bine. Se poartă ca nişte brute, dar noi nu abandonăm. Ţara nostră e mare, de la Nistru până la Tisa. Am interdicţie în Republica Moldova, din anul Centenarului când am făcut un marş de la Piaţă. Nu am voie să trec Prutul. Nicio problemă, trec Prutul politic.

Noi suntem pro-europeni, una care să vrea binele popoarelor din Europa, luptăm pentru o europă Creştină. De aceea ne-am mobilizat. Suntem acolo, lângă liderii polonezi, italieni şi lângă toţi patrioţii din Europa”, a declarat George Simion, în exclusivitate pentru România TV.