George Simion nu a fost lăsat să intre în R. Moldova. Liderul AUR a rămas pe Aeroportul Chişinău: Clasa politică moldovenească să teme de unire ca dracul de tămâie VIDEO

Distribuiți acest articol!

George Simion făcea parte din delegaţia română de parlamentari. Acesta susţine că a fost invitat de Parlamentul de la Chişinău, unde urma să ţină un discurs.

Toţi deputaţii români au trecut frontiera, nu şi George Simion, căruia poliţiştii de frontieră i-au amintit că are interdicţie de intrare în R. Moldova până în octombrie 2023.

Simion s-a arătat deranjat de faptul câ nu i s-a permis intrarea în R. Moldova, deşi dânsul este parte a delegaţiei oficiale române, care a fost invitată de Parlamentul R. Moldova. În acest context, el a criticat puterea de la Chişinău.

„O bătaie de joc la adresa României. La Chişinău în continuare ne conduc antiromâni. În continuare eu păţesc această ruşine”, a declarat George Simion, indignat că iarăşi nu i s-a permis să intre în Republica Moldova.

Amintim că parlamentele Republicii Moldova şi României se întrunesc în prima şedinţă comună, care va avea loc sâmbătă la Chişinău. Din partea Republicii Moldova la reuniune au fost invitaţi întreg corpul de deputaţi şi preşedinta ţării, Maia Sandu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

 » Read More