Georgeta Voinovan explică de ce a ales să cânte la concertul organizat de BECS, mai ales după ce a fost criticată dur pe Internet pentru piesa “Du-te Dorule”

Distribuiți acest articol!

Georgeta Voinovan a fost criticată dur pe Internet în contextul în care a lansat anterior o piesă pentru diasporă „Du-te, Dorule”. Acum, iese în spațiul public și răspunde la criticile aduse pentru că a acceptat să cânte la concertul organizat pentru BECS.

„Am un salariu de profesoară și am copii de întreținut și de hrănit. Trebuie cumva să supraviețuiesc. La fel ca alți artiști. Am dat acordul să cânt acolo unde vor fi organizate concerte, indiferent de culoarea politică. Cânt acolo unde sunt chemată. Nu fac propagandă. Eu cânt la oameni.”, a spus Georgeta Voinovan.

Mulți oameni au criticat-o pe Georgeta Voinovan pentru acest lucru, spunând că nu are coloană vertebrală sau că aduce un impact negativ asupra societății. Trebuie menționat că nu s-a aflat ce sumă vor încasa interpreții pentru acest concert organizat de socialiști și comuniști.