Igor Dodon a confirmat că primește consultanță de la Kremlin pe tema alegerilor

Distribuiți acest articol!

După ce publicația germană BILD a scos la iveală faptul că Rusia a scos din buzunar peste 11 milioane de euro pentru ca Igor Dodon să ajungă Președinte, nu era niciun dubiu faptul că Moscova nu se va implica și în aceste alegeri de pe 11 Iulie. Igor Dodon a avut vizite regulate în Federația Rusă, motiv pentru care a și recunoscut că primește consultanță pe tema alegerilor din capitala rusă.

După ce o echipă de reporteri a televiziunii TV8 l-a surprins pe Igor Dodon în timp ce ieșea în grabă din clădirea aeroportului, prin zona VIP a Aeroportului Internațional Chișinău, după ce a efectuat o vizită la Moscova, astăzi fostul președinte al Republicii Moldova a confirmat că a fost în capitala rusă.

„Care a fost scopul vizitei la Moscova? – Care dintre ele? – Ultima sau de câte ori ați fost în ultima lună la Moscova? – De câte ori conisder că trebuie să merg, merg. Nu văd nici o problemă, orice cetățean poate să meargă. – Dar care a fost scopul vizitei? – A fost pregătirea de alegeri”. În cadrul vizitei la Moscova v-ați văzut cu domnul Igor Ciaika? – Nu”.