Igor Grosu, liderul PAS, a fost bătut la scor de Pavel Filip. Acesta este fondatorul unor asociații globaliste antinaționale

Distribuiți acest articol!

Igor Grosu este la momentul de față președintele PAS. Acesta nu a lucrat o singură zi în viața privată și tot ceea ce a făcut a fost să se hrănească din sinecurile puse la dispoziție de către diferite partide politice, inclusiv de pe vremea când se fura miliardul prin republica Moldova. În ultima perioadă a stat în umbra Maiei Sandu, de care s-a lipit precum o … lipitoare, căci imaginea sa publică este una catastrofală.

La scrutinul parlamentar din februarie 2019, Grosu a candidat din partea Blocului electoral ACUM pe circumscripția nr. 20 – Strășeni, format de PAS și Platforma Demnitate și Adevăr, dar a fost surclasat de democratul Pavel Filip, premierul în exercițiu la acel moment. Cu toate acestea, Grosu a reușit să acceadă în Parlament pe lista națională a blocului ACUM, în care a fost inclus pe poziția a patra.

Grosu se numără și printre fondatorii unor organizații neguvernamentale: Amnesty International Moldova, Centrul național de asistență și informare a ONG-urilor din Moldova “CONTACT”, Asociația Pro-Democrație, Consiliul Național al Tineretului din Moldova și Centrul de analiză și evaluare a reformelor.