ILEGAL. O mașină diplomatică ,aparent a Federației Ruse, la o întâlnire de organizare electorală a lui Igor Dodon. AUR: implicare ilegală în campania electorală

Distribuiți acest articol!

Vlad Bilețchi a făcut o descoperire inedită ieri în cadrul unui live. Aflând că are loc o întâlnire electorală ilegală și nedeclarată a mai mulți membri de vârf PSRM, acesta s-a deplasat la restaurantul unde aceștia aveau întâlnirea.

Spre surprinderea liderului AUR de față se aflau și reprezentanți ai unui stat străin și care se implicau în campania electorală. Aceștia veniseră cu o mașină diplomatică, nici nu s-au obosit să se ascundă. După sosirea lui Vlad Bilețchi aceștia s-au baricadat înăuntru iar poliția a fost chemată să constate acest lucru însă a refuzat să intre în interior să o facă.

Cineva a scris pe facebook că acel număr aparține reprezentanței Federației Ruse dar informația nu a fost încă confirmată din surse oficiale, urmează.

Igor Dodon a fost nevoit să fugă de la eveniment pe o ușă din spate de care nu se știe, trecând prin bucătăria și camera de gunoi.