Imagini din timpul cutremurului din Japonia. Cum s-a simţit seismul VIDEO

Distribuiți acest articol!

Un cutremur cu magnitudinea 5,9 a zguduit joi seară regiunea Tokyo din Japonia. Seismul s-a soldat cu circa 20 de răniţi, în timp ce numeroşi navetişti au rămas blocaţi, iar alimentarea cu apă a fost întreruptă în mai multe zone.

Din imagini se poate vedea cum s-a resimţit cutremurul, dar şi modul în care se comportă populaţia care este destul de obişnuită cu seismele. 

Cutremurul, înregistrat la ora 22:41 PM (13:41 GMT), a fost de nivel „5 plus” pe scala seismică a Japoniei, o intensitate care ar putea provoca unele daune clădirilor şi pene de curent, potrivit Agenţiei de Meteorologie din Japonia, preluată de agenţia Kyodo, scrie Agerpres.

Seismul, resimţit la Tokyo şi în prefectura Saitama, a avut epicentrul în nord-vestul prefecturii Chiba, la o adâncime de aproximativ 75 de kilometri, a indicat agenţia.

Circa 20 de persoane au fost rănite, printre acestea o pasageră care a căzut şi s-a lovit la cap în momentul în care un tren s-a oprit brusc, potrivit poliţiei şi pompierilor.

Cutremurul s-a resimţit şi în studiourile de televiziune care au transmis în direct momentul.

Citeşte şi: 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

 » Read More