LIVE TEXT Imaginile din satelit arată forţele terestre ruseşti dispersându-se în poziţii apropiate de graniţa cu Ucraina

Distribuiți acest articol!

UPDATE 8.47 Aproximativ 15 generali ruşi s-au rugat pentru pace săptămâna trecută la cimitirul evreiesc din Liubavici, un oraş rusesc creditat drept locul de naştere al mişcării Chabad, scrie Jerusalm Post. 

Militarii, care au vizitat locul cu ocazia celei de-a 33-a aniversare a retragerii Rusiei din Afganistan, le-au spus credincioşilor evrei din Liubavici că au auzit că rugăciunile la locurile de înmormântare a veneraţilor tzadikim, sunt primite şi îndeplinite.

UPDATE 8.42 Rusia a închis spaţiul aerian deasupra Mării Azov de la miezul nopţii. Analişti independenţi au raportat că un număr de nave ruseşti au intrat şi în Marea Azov duminică. 

Centrul de Informaţii Aeronautice al Rusiei a emis duminică un NOTAM (o notificare către aviatori) că va închide cea mai mare parte a spaţiului aerian de deasupra Mării Azov începând cu miezul nopţii de duminică deoarece SUA au continuat să avertizeze că Rusia intenţionează să invadeze Ucraina.

A Black Sea Fleet flotilla just sailed thru Kerch Strait. ~10 ships.

Includes:

197th ASB LSTs Saratov, Novocherkassk & Caesar Kunikov

184th CBD Grisha III ASW FFL Eysk

& Pr. 22160 PC Pavel Derzhavin

259th MBD Tarantul III FFL Naberezhnye Chelny

This feels like a distraction. https://t.co/mw5VhDqHME pic.twitter.com/2dQ0oWL5a8

— Evergreen Intel (@vcdgf555) February 20, 2022

UPDATE 8.10  Discuţii secrete sunt în desfăşurare între aliaţii occidentali despre cum să înarmeze ceea ce se aşteaptă să fie o rezistenţă acerbă ucraineană în cazul unei invazii ruse care răstoarnă de le putere guvernul de la Kiev.

Boris Johnson a dezvăluit argumentele pentru o astfel de mişcare într-un discurs dramatic la conferinţa de securitate de la München, unde a declarat că este în interesul colectiv al Occidentului ca orice invazie rusă să „eşueze şi să fie văzută ca eşuează” .

 » Read More