LIVE TEXT | Război în Ucraina. Zelenski face apel la comunitatea internaţională să recunoască Rusia drept „stat terorist“

Distribuiți acest articol!

UPDATE 09.50 O fetiţă de 4 ani se numără printre copiii ucişi de atacul cu rachete al ruşilor la Viniţa. Ultimele ei ore de viaţă, surprinse în imagini

Liza Dmitrieva, în vârstă de patru ani, este unul dintre cei trei copii care au fost ucişi în bombardamentul de joi de la Viniţa, pe o stradă aglomerată. Copila era împreună cu mama sa care a reuşit să supravieţuiască, dar are răni grave.

Ultimele ore din viaţa fetei au fost surprinse în câteva fotografii care au fost rezumate într-un reportaj The Guardian.

Momentul exploziei uneia dintre rachetele ruseşti care au lovit joi oraşul ucrainean Viniţa a fost surprins de mai multe camere de supraveghere. 

O serie de imagini şi videoclipuri postate pe Twitter o arată şi pe Liza, fetiţia de 4 ani care a murit în urma bombardamentului. Mama ei, Irian, şi-a pierdut un picior în urma atacului, dar a supravieţuit.

Femeia mergea cu fata sa la un centru de dezvoltare şi educaţie dintr-un oraş despre care se credea că este departe de linia frontului, la patru ore de mers cu maşina spre vest de capitala Kiev.

În prima filmare, la ora 9:38, Liza a fost surpinsă cum îşi plimbă căruciorul în culorile roz şi negru. Este îmbrăcată în alb şi are o geacă de blugi albastră, iar în păr are o clamă albă în formă de fluture.

Iryna Dmitrieva subía un story a su Instagram paseando con su hija Liza a una cita médica. Una hora después de subir el story, un misil ruso impactó en Vinnytsia. Liza ha muerto en el instante, su madre se encuentra en estado crítico. #Rusiaterrorist pic.twitter.com/XPn2ScWOaU

— Nora (@NoraLekue) July 14, 2022

UPDATE 08.00 Camerele de supraveghere au surprins atacul cu rachete al ruşilor asupra oraşului ucrainean Viniţa: oamenii fug şi se adăpostesc

Momentul exploziei uneia dintre rachetele ruseşti care au lovit joi oraşul ucrainean Viniţa a fost surprins de mai multe camere de supraveghere.

 » Read More