LIVE TEXT | Război în Ucraina. Zelenski l-a dat afară pe şeful Serviciului de Securitate din Harkov.  Rusia reia bombardamentele în Sumi şi Cernihiv

Distribuiți acest articol!

UPDATE 07.25 Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, spune că Vladimir Putin nu este bolnav

Sănătatea preşedintelui Putin şi viaţa sa personală sunt subiecte tabu în Rusia, aproape niciodată menţionate în public.

Însă Lavrov a răspuns printr-un comunicat unei întrebări a TF1 cu privire la sănătatea lui Putin: „Nu cred că vreun om cu capul limpede poate vedea la această persoană semnele unei boli sau ale unei afecţiuni oarecare”.

UPDATE 06:00 Kalush Orchestra a vândut trofeul Eurovision la licitaţie cu 900.000 de dolari şi va cumpăra drone pentru armata ucraineană

Kalush Orchestra, care a câştigat în acest an concursul Eurovision, a vândut trofeul la licitaţie cu 900.000 de dolari şi va folosi banii pentru a cumpăra trei drone pentru armata ucraineană, informează Ukrinform. “Prieteni, sunteţi incredibili! Vă suntem recunoscători tuturor celor care aţi donat bani prin această licitaţie şi în special echipei Whitebit, care a cumpărat trofeul cu 900.000 de dolari şi acum deţine trofeul. Glorie Ucrainei! Glorie forţelor armate ale Ucrainei”, a notat Kalush Orchestra pe Facebook. 

UPDATE 02:00 Rusia reia bombardamentele în regiunile Sumi şi Cernihiv

Ruşii au reluat bombardamentele asupra nordului Ucrainei. Numeroase orăşele şi sate au fost lovite în ultimele zile din regiunile Sumi şi Cernihiv. Conform datele analiştilor, ruşii atacă aceste regiuni pentru stoparea armatei ucreainene din a se redesfăşura în Donbas. 

UPDATE 02:00 Zelenski a vizitat trupele din Harkov şi l-a concediat pe şeful Serviciului de Securitate

Volodimir Zelenski a făcut prima vizită în afara regiunii Kiev, la Harkov, acolo unde a vizitat trupe aflate pe prima linie estică a ţării. 

„Vreau să vă mulţumesc fiecăruia dintre voi pentru serviciul vostru”, a spus Zelenski, care l-a demis pe şeful securităţii locale deoarece nu a apărat oraşul.

 » Read More