Maia Sandu în relații foarte bune cu Vladimir Putin: îi mulțumesc pentru dozele de vaccin trimise gratuit. Nimic despre trupele din transnistria

Distribuiți acest articol!

Președintele Republicii Moldova se pricepe foarte bine la a da din gură atunci când este nevoie. Maia Sandu a mulțumit Federației Ruse pentru cele 142.000 de doze de vaccin trimis în Republica Moldova cu titlu gratuit, asta deși în Uniunea Europeană mai multe state au decis să returneze loturile primite pe motiv că ele nu erau conforme.

Federația Rusă ocupă de asemenea estul Republicii Moldova iar Maia Sandu prin mulțumirile trimise pare că normalizează ocupația unei părți importante din statul Republica MOldova.

Nu mai mult decât săptămâna trecută cameleonul politic moldovean se afla la Bruxelles, apoi s-a dus la București și iată că, la doar câteva zile după, îi mulțumește și îl mulțumește pe Vladimir Putin.

„Mulțumim Federației Ruse pentru această donație acordată țării noastre, care deschide posibilitatea extinderii categoriilor de persoane vaccinate. Vaccinarea și păstrarea în continuare a măsurilor de protecție sunt șansa noastră de revenire la normalitate. Este important că într-o perioadă cât mai scurtă să se vaccineze cât mai mulți cetățeni, așa încât să protejăm viața și sănătatea noastră și a celor dragi. Statul trebuie în continuare să facă tot posibilul pentru a aduce în țară cât mai multe doze de vaccin, dar și să asigure acces la mai multe tipuri de vaccin, așa încât cetățenii să poată alege”, a declarat Maia Sandu.