Maia Sandu îndeamnă la schimbare. AUR este cea mai bună soluție, votul util

Distribuiți acest articol!

Maia Sandu a vorbit la șase luni de mandat despre schimbare și consideră că este nevoie de o coaliție proeuropeană la Chișinău, iar singurul partid pro-european care mai trece este AUR. Moldovenii trebuie să aleagă între PAS și AUR vs oamenii răului, Dodon, Voronin, Șor și Usatîi, cei mai mari inamici ai valorilor europene și democratice.

Maia Sandu a anunțat că a reușit să stabilească relații importante cu partenerii externi și au fost aduse în țară vaccinuri: 400 de doze din România și 140 de mii prin platforma COVAX.

„În aceste 6 luni am lucrat pentru a îmbunătăţi imaginea ţării noastre şi a reface relaţiile cu partenerii importanţi ai Republicii Moldova. În această perioadă i-am primit la Chişinău pe preşedinţii României şi Lituaniei şi pe preşedintele Consiliului European. Am avut convorbiri cu peste 10 şefi de state, guverne şi organizaţii internaţionale. Am mers în vizite peste hotare pentru a relansa relaţiile Republicii Moldova cu parteneri precum România, Ucraina, Franţa, Germania, Italia, Polonia şi organizaţii internaţionale  precum UE şi Consiliul Europei. Dincolo de poze, la masa de discuţii am obţinut confirmarea interesului acestor parteneri de a ne ajuta şi de a investi în R. Moldova. Am agreat şi semnat mai multe acorduri importante pentru cetăţeni şi pentru dezvoltarea ţării”, a mai spus Maia Sandu.