Moldovenii nemulțumiți de faptul că Maia Sandu face propagandă vaccinării: să decidem singuri

Distribuiți acest articol!

O parte dintre moldoveni sunt nemulțumiți de implicarea președintelui Maia Sandu în campania de vaccinare. Ei consideră că președintele are alte atribuții, mai importante și că fiecare moldovean poate device singur ce este bine sau nu.

Maia Sandu s-a vaccinat recent cu un ser de la Astrazeneca. Este vorba despre un produs foarte controversat și care a fost refuzat în mai multe state ale Europei. El a ajuns în Republica Moldova în mod gratuit după ce în mai multe state europene a fost interzis sau persoanele refuză să se vaccineze cu el.

Propagandă! Lăsați-ne să alegem singuri, nu ne mai manipulați numai pentru că sunteți puși să faceți reclamă la vaccin. Este a 3-a postare deja pe tema asta, disperarea e mare! Sunteți doar niște marionete puse în funcții ca să le faceți jocurile. Oamenii încă dorm și cred tot din păcate. “Binele” acesta pe care ni-l vor ei prin atâtea reclame sau prin șantaj, nu miroase a bine. Totul este un plan la nivel mondial, se vede cu ochiul liber, doar trebuie să gândim puțin” scrie Alin Jugănaru în cadrul unui comentariu lăsat pe pagina președintelui Maia Sandu.