O fată de 19 ani şi-a riscat viaţa şi s-a aruncat de la etajul unui bloc din Turcia doar pentru a scăpa de bărbaţii care au răpit-o şi o sileau să se prostitueze

Distribuiți acest articol!

Sirin N.E a fost răpită, torturată şi forţată să se prostitueze, iar pentru a scăpa de acest calvar, s-a aruncat de la etajul nouă al unui bloc, la începutul lunii septembrie.

În imaginile distribuite pe internet se observă cum tânăra  cade mai întâi pe o maşină parcată, apoi direct pe asfalt, ignorând orice îndemn al martorilor disperaţi care încercau să o oprească din a face acest gest necugetat. 

„Am fost răpită. M-au răpit şi mă ţineau captivă, vin din Iran. Vroiau să mă prostituez. M-au torturat. M-au forţat să întreţin relaţii sexuale şi m-au filmat. Apoi m-au ameninţat pe mine şi pe familia mea. Ar fi fost mai bine dacă aş fi murit”, le-a spus fata paramedicilor când aceştia au ajuns la locul incidentului, transmite observatornews.ro. 

„Stăteam în bucătărie când am auzit ţipete de afară. Când m-am uitat pe geam, am auzit-o ţipând: Vreau să mor”, a spus Sahnin Iyidilli, unul dintre martorii incidentului.

„Am încercat să o convingem să nu sară, dar nu ne-a ascultat. Oamenii legii au sosit, dar bănuiesc că ea nu credea că sunt poliţişti. Cred că a sărit de frică. A spus că a fost torturată. Cerea ajutor”, a declarat un alt martor.

Sirin a fost dusă la spital, fiind rănită grav, dar a supravieţuit căderii.

De asemenea, ancheta este în curs de desfăşurare. De asemenea, agresorii nu au fost identificaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

 » Read More