O pagină oficială din România transformată peste noapte în: România pentru Renato Usatâi. Cineva trebuie să ofere multe explicații

Distribuiți acest articol!

O pagină oficială din România a fost transformată peste noapte, cu tot conținutul anulat, dar cu notificarea tuturor celor care au dat Like la pagină(proști mai sunt cei care au făcut acest lucru) în România pentru Renato Usatâi.

Sigur că în România Renato Usatâi este un paria, un necunoscut, un om care nu ar avea niciodată susținători. Așa se face că poți cumpăra un om cu ceva bănuți, că oameni ieftini se găsesc și în România și cu să faci rost de o pagină ce aparent are deja o audiență cunoscută.

Cineva prin România va trebui să dea multe explicații, gen să explice mai ales cât de prost poți să fii să iei o pagină oficială, să ștergi tot conținutul și apoi să o redenumești numai ca să poți păstra like-urile, asta deși acestea sunt în totală disonanță cu țăranul de Renato Usatâi, personaj extrem de dubios ce are relații puternice cu Rusia.

Numele unor experți români ce au implicare în Republica Moldova sunt în legătură cu pagina care tocmai s-a modificat, însă acest lucru va face obiectul unui nou articol, abia după ce vom cere și noi explicații necesare.

Lucrătura unor servicii? O pagină a Academiei Române s-a transformat brusc într-o pagină de susținere pentru Renato Usatîi, controversatul om politic filo-rus din stânga Prutului, primar al orașului Bălți. Usatîi este omul rușilor, al Moscovei. Вы понимаете? Înțelegeți cât de grav e? Pagina de facebook a Institutului de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale „Ion I. C. Brătianu” (ISPRI) al Academiei Române și-a schimbat denumirea pe 1 iulie pe la 22:30 în „România pentru Renato Usatîi”. Tot conținutul anterior al paginii ISPRI a fost șters, iar pagina păstează ca dată a creării data originală – 8.11.2013.

De ce să susțină România un partid pro-rus și anti-românesc în Basarabia?Sper că situația nu are legătură cu susținătorii frenetici ai lui Usatîi, tot felul de oameni de bine, pro-europeni, inclusiv angajați în instituții de stat și consilieri pe la Cotroceni și Victoria, care habar nu au nimic despre realitățile basarabene și situația politică din spațiul pruto-nistrean și care astă toamnă când au avut loc alegerile prezidențiale în Republica Moldova și s-au trezit să scrie că Usatîi este „omul providențial” care apropie Moldova de Europa, deci de România. – scrie Silviu Emanuel Man pe propria pagină de facebook.