Oleg Cuciuc de la PSRM se dă lovit. A găsit geamul spart la mașină și dă vina pe concurenții electorali fără să aibă dovezi

Distribuiți acest articol!

Socialiștii din PSRM au antecedente privind asemenea evenimente. Oleg Cuciuc și-a găsit geamul spart la mașină, iar pentru a mai câștiga electorat, a găsit un potențial vinovat, concurenții electorali. Partidul PSRM susține: “Știm că în spatele acestor acțiuni huliganice, la fel ca și în cazul atacului asupra sediului PSRM din Căușeni, stau așa-numiți “oameni buni” cu dosare penale, de pe lista PAS.”

Sperăm că oamenii legii vor identifica și îi vor trage la răspundere atât pe cei care au executat aceste ilegalități, cât și pe comanditarul acestora, care-și dorește imunitate de deputat pentru a scăpa de pedeapsa penală.

Cerem repetat tuturor concurenților electorali să dea dovadă de corectitudine și să desfășoare o campanie onestă, civilizată. Lupta trebuie să fie între programele noastre, o luptă a ofertelor și nu cu blesteme și deteriorarea proprietății.” se arată într-un comunicat de presă PSRM.