OMS avertizează asupra unui „tsunami” Omicron care pune o imensă presiune asupra sistemelor sanitare în prag de colaps

Distribuiți acest articol!

Multe ţări europene, între care Franţa, Italia sau Spania înregistrează recorduri de infectări, scrie Politico, iar Associated Press adaugă că, pe măsură ce varianta Omicron se intensifică în Europa de Vest, oficialii şi experţii din Europa de Est, care are un nivel scăzut de vaccinare, anticipează după sărbători o explozie de cazuri de Covid în mare parte din regiune.

Petrecerile de Revelion au fost anulate sau supuse restricţiilor în multe ţări, titrează Euronews, o rază de lumină venind, totuşi, din Austria, unde Filarmonica din Viena a confirmat că faimosul şi mult aşteptatul său Concert de Anul Nou, vizionat în peste 90 de ţări, nu va fi privat pentru a doua oară de prezenţa iubitorilor de muzică, ci o mie de spectatori vor fi admişi în Sala de Aur de la Musikverein.

Papa Francisc şi-a anulat vizita tradiţională la Ieslea lui Iisus din Piaţa Sfântul Petru de la Vatican

Papa Francisc renunţă la tradiţionala vizită la Ieslea Naşterii Domnului din Piaţa Sfântul Petru, pentru a evita să se creeze aglomeraţie.

Vizita – programată pentru vineri, în ziua de Anul Nou, la ora 18:00 – nu va avea loc, „pentru a evita adunările şi riscul de contaminare cu COVID-19”, după cum informează Vaticanul. Suveranul Pontif va conduce slujbele „Primele Vecernii” şi „Te Deum” în Bazilica Vaticană, de la ora 17:00.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

 » Read More