Orgie sexuală cu 70 de persoane organizată în Spania, în noaptea de Revelion. Poliţia a întrerupt distracţia

Distribuiți acest articol!

Poliţia Locală din Lliçà d’Amunt (Barcelona) a intervenit în noaptea de Revelion pentru a opri o petrecere ilegală organizată într-o casă din localitate, conform El Mundo.

Potrivit sursei citate, petrecerea a fost descoperită din greşeală. 

Agenţii de poliţiei s-au deplasat la o locuinţă din vecinătate unde proprietarul a reclamat că două persoane încercau să intre în locuinţa sa. 

Poliţiştii au aflat că suspecţii voiau să ajungă la altă casă, unde avea loc o petrecere, dar au greşit adresa.

Pentru a verifica dacă erau respecate normele în vigoare, agenţii s-au deplasat la această casă, unde au găsit o petrecere sexuală la care partcipau între 50 şi 70 de persoane, fără a-i include pe cei care se retrăseseră la un alt etaj pentru a întreţine relaţii intime, potrivit raportului poliţiei citat de El Mundo.

Potrivit sursei, participanţii erau americani şi câteva prostituate. 

Ei riscă acum să fie amendaţi pentru nerespectarea reglementărilor în vigoare pentru prevenirea răspândirii coronavirusului, fiind interzisă organizarea de petreceri cu mai mult de 10 persoane.

Conform poliţiştilor, proprietarul imobilului cunoştea tipul de petrecere care urma să aibă loc atunci când a închiriat imobilul grupului de americani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

 » Read More