PAS înseamnă Igor Grosu și nu Maia Sandu. Votanții din diaspora cer o reprezentare corectă

Distribuiți acest articol!

Votanții din diaspora au ales la alegerile prezidențiale pe Maia Sandu indiferent de formațiunea politică pe care ei o susțin. Cu ajutorul celor plecați în afara țării s-a reușit performanța îndepărtării lui IGOR DODON, căci în mare despre acest lucru este vorba: un vot prin care la alegerile prezidențiale s-a îndepărtat această rușine de pe chipul cetățenilor Republicii MOldova.

La aceste alegeri prezidențiale Maia Sandu nu participă și este corect ca ea să nu se implice în campania electorală, așa cum făcea Igor Dodon. În ciuda acestui deziderat cerut de moldovenii din diapora, PAS încearcă să speculeze imaginea bună a președintelui de fiecare dată când poate face acest lucru, cu scopul de a putea ascunde numeroasele problemele ale celor ce au fost puși pe listă.

Oare câți moldoveni cunosc faptul că liderul partidului PAS nu este Maia Sandu ci Igor Grosu și că prin votul lor vor băga în parlament foști torționari, oameni acuzați de fapte de corupție, personalități cu integritatea cel puțin dubioasă?