PAS nu are lider. Maia Sandu promite orice ca să ajute partidul

Distribuiți acest articol!

Maia Sandu, Președintele Republicii Moldova, încă se crede în campanie electorală, deși a câștigat alegerile. Maia Sandu promite un paradis în contextul alegerilor din 11 Iulie. Preocupările majore cu care ne-am confruntat sunt pandemia, criza economică și scoaterea țării din izolarea internațională, susține Președintele R.Moldova. Deși Maia Sandu face campanie electorală, oamenii nu înțeleg că nu pe ea o vor vota, ci un guvern format din aceeași oameni plimbați prin partidele politice de mai bine de 20 de ani.

“Mă bucur să spun că eforturile de a avea vaccin anti-covid a dat roade. Datorită demersurilor noastre, în Republica Moldova au ajuns 1 milion de doze de vaccin, inclus cele 400.000 de doze donate de România.

Pentru a susține sectorul agricol afectat de secetă, România a oferit un ajutor umanitar în formă de 6000 de tone de motorină. Această cantitate a ajuns în Republica Moldova, iar din Mai a început distribuirea către agricultorii care au avut cel mai mult de suferit din cauza secetei.

Am mers peste hotare pentru a relansa relațiile Republici Moldova cu partenerii importanți, precum România, Ucraina, Franța, Germania și Italia. La masa discuțiilor am obținut confirmarea interesul acestor parteneri de a ne ajuta și investi în Republica Moldova. Menționez declarația comună semnată la Chișinău cu Președintele României, Klaus Iohannis.”, susține Maia Sandu într-o conferință de presă.