PAS refuză să spună că nu mai face alianță cu Usatâi sau Dodon

Distribuiți acest articol!

PAS refuză să spună și să își ia angajamentul să nu va face alianță cu Usatâi sau cu Dodon. Cu socialiștii au mai spus o dată că nu vor face alianță și după ce s-au văzut în parlament exact asta au făcut. Mai mult decât atât, chiar și acum PAS și PSRM guvernează împreună, asta deși se atacă reciproc de parcă ar exista o putere și o opoziție între ei, dar nu se știe care este puterea și care este opoziția.

„Totuşi, noi nu ne îmbătăm cu apă rece. Mergem la oameni şi încercăm să-i convingem că programul nostru este cel mai bun. Noi vom face coaliţie exclusiv cu partide care avem aceleaşi valori şi principii. Avem obiective clare în programul electoral şi vom face alianţă doar cu cei care împărtăşesc aceste obiective ”, a spus Sergiu Litvinenco în cadrul emisiunii „Punctul pe Azi” de la TVR Moldova.

Practic PAS-ul condus de Igor Grosu vine către alegători cu un discurs împotriva a ceea ce reprezintă Usatâi și Dodon, dar așa au făcut și data trecută. Mai ieri primarul PAS din sângerei s-a văzut cu Usatâi și i-a spus acestuia în spațiul public că abia așteaptă să fie împreună la guvernare.