PAS se pregătește să guverneze și împarte deja posturi printre oamenii aflați pe liste

Distribuiți acest articol!

Împărțeala la PAS este deja făcute. Surse interne susțin că nu doar cei care vor intra în noul parlament vor beneficia de funcții bine plătite de la stat, dar toți cei aflați pe listă au pretins un post călduț sau chiar mai multe.

Așa se face că la mometul de față ce știe PAS și Igor Grosu sigur este că : EI VOR CÂȘTIGA, funcții publice importante. Aceste funcții vor fi deținute într-o majoritate favorabilă în care posturile ce sunt dispuși să le cedeze sunt deja cunoscute și nu au o importană deosebită. Principalele ministere și instituții, cele care controlează 90% din banii din Republica Moldova nu vor fi de dat ci de luat.

Că ești pe locul 101 sau pe locul 80 situația nu se schimbă cu nimic, tot vei beneficiar de o sinecură. Așa se face că toți cei implicați în campania electorală vin ca să salveze Republica Moldova dar numai dacă vor avea și un salariu bine plătit și dacă se poate chiar suplimentat prin finanțarea asigurată de vreun ONG străin, așa cum se întâmplă pe la preșidenție.

Chiar și cei care lipesc afișe prin teritoriu vor beneficiar de funcții la nivel de raion, funcții importante pentru toți cei care lipesc afișe. Împărțeala s-a făcut cu greu și cu multe sacrificii, cu orgolii care încă mai sunt deschise și vor crea mari probleme.

La momentul de față în interiorul PAS există tensiuni mari atât în ceea ce privește pozițiile pe listă dar și în ceea ce privește posturile viitoare ce se vor distribui. Bătălia reală a PAS nu va fi una externă ci internă, cum va reuși să închidă toate gurile care au stat așa de mult timp nehrănite.