Putin, mesaj mojicesc la adresa lui Zelenski: „Că-ţi place ori ba, draga mea, trebuie să suporţi”. Cum comentează Kremlinul VIDEO

Distribuiți acest articol!

Liderul de la Kremlin l-a atacat luni, în conferinţa sa de presă comună cu preşedintele francez Emmanuel Macron, pe Volodimir Zelenski, care a criticat unele elemente ale planului de pace în estul Ucrainei, negociat în 2015 între Kiev şi Moscova.

„Că-ţi place ori ba, draga mea, trebuie să suporţi”, i-a transmis Putin lui Zelenski.

Această declaraţie a provocat dezbateri aprinse în Rusia şi în Ucraina.

Unii critici ai lui Putin denunţă o declaraţie care legitimează violul. Alţii o consideră mai degrabă un mod de a certa un copil sau o trimitere la o ghicitoare din era sovietică.

„Preşedintele (rus Vladimir Putin) voia să spună că atunci când un stat a acceptat să-şi asume obligaţii, el trebuie să le respecte”, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

The moment Putin apparently made a Russian rape joke about Ukraine

“You may like it or may not, but you’ve got to put up with it, my beauty”pic.twitter.com/DCZIa1Zblv

— Ragıp Soylu (@ragipsoylu) February 8, 2022

Vladimir Putin este un obişnuit al unor declaraţii controversate. El şi-a comparat criticii cu nişte maimuţe şi a spus că opozantul său Aleksei Navalnîi, care acuză Kremlinul de faptul că l-a otrăvit cu un agent neurochimic de tip noviciok, ar fi fost mort dacă acuzaţia sa ar fi fost adevărată.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

 » Read More